Yogish Collective

Style on and off the mat

Yogish Collective är ett nystartat livsstilsvarumärke som har som ambition att skapa hållbara och snygga produkter för modeintresserade yogis. Såväl på mattan som utanför.

”We do not label ourselves a fashion brand, neither a yoga brand; we like to use style before fashion.”

Deras första produktserie lanserades i juni 2016 och består av yoga-straps i ekologiskt läder. Yogamattor är på ingående och den första klädkollektionen är planerad att släppas hösten 2016. Förutom att dom gör grymt snygga saker har dom ett helrätt etiskt och miljömässigt tänk, vilket vi gillar skarpt.

Bakgrund/Inspiration: Da Vincis the Vitruvian Man var ett försök att förstå den männskliga anatomin. Han var övertygad om att det fanns ett samband med människokroppen och balansen i naturen och universum.

Yogish Collective

Ljusdal
www.yogishcollective.com

Uppdrag: Att skapa varumärkets grafiska identitet – en fusion av mode och yoga som ska andas nordisk skönhet.

Kategori:
Identitet

 Följ @yogishcollective på instagram:

Notice: Undefined index: user in /storage/content/70/175470/erikochmartin.se/public_html/wp-content/themes/notio-wp/vc_templates/thb_instagram.php on line 42 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/70/175470/erikochmartin.se/public_html/wp-content/themes/notio-wp/vc_templates/thb_instagram.php on line 46